Kráječe na těstoviny, myčka na sklo a další - objevte nejlepší spotřebiče a příslušenství pro profesionální gastronomii

Pokud jste někdy přemýšleli, jaká gastronomická zařízení mohou zlepšit každodenní práci v restauracích, barech a dalších stravovacích zařízeních, tak nezoufejte, jelikož jsme přispěchali s odpovědí! V tomto článku bychom chtěli našim čtenářům představit jednotlivé kuchyňské spotřebiče, které se v tomto odvětví často používají. Některé z nich jsou Vám jistě dobře známé (například kráječ na těstoviny), jiné Vás možná překvapí. Pokud se toto téma zajímáte a chcete se dozvědět více, přečtěte si celý článek. Přejeme úspěšné nakupování!

Myčka na sklo - jaké parametry je třeba zvážit před nákupem?

Důležitým aspektem, na který je třeba se před nákupem spotřebiče zaměřit, je samozřejmě jeho velikost. Myčka na sklo je volně stojící produkt, ale k dispozici jsou i spotřebiče pod pultem, které ušetří spoustu místa. Nezapomeňte, že čím větší jsou Vaše kuchyňské prostory, tím objemnější myčku musíte zvolit. Sklo má bohužel tendenci mít všude nevzhledné šmouhy. Profesionální myčka na sklo má speciální mycí programy určené pro tento typ nádobí. Před nákupem zvažte také celkový výkon spotřebiče, množství odebírané vody a ovládací panel, který usnadňuje obsluhu spotřebiče.

Kráječe na těstoviny - k čemu se tento přístroj používá?

Jak už název napovídá, kráječ na těstoviny je inovativní zařízení, které umožňuje výrobu domácích těstovin. Přístroj se používá velmi intuitivně, snadno se udržuje v čistotě a jeho promyšlený design umožňuje vyrábět těstoviny, které nejen fantasticky chutnají, ale také skvěle vypadají. Kráječ na těstoviny je k dispozici v mnoha různých variantách, takže každý jistě najde vhodný model!

K čemu se používají elektrické varné stoličky?

Elektrické varné stoličky nejsou nic jiného než moderní ohřívací zařízení, která umožňují vařit jídlo v kotlích a velkých hrncích. Jedná se o skvělý způsob přípravy jídla při pořádání venkovních akcí a oslav. Elektrické varné stoličky umožňují díky své velikosti připravit velké množství porcí pokrmů najednou - bigos, polévky, čatní, dušená jídla a jiné pochoutky. 

Používání těchto spotřebičů je velice pohodlné a nenáročné. Jedná se o výrobky, které nemusí mít v kuchyni stálé místo a lze po nich sáhnout pouze tehdy, když je třeba připravit větší množství pokrmů. Spotřebiče se používají intuitivně a velmi snadno se udržují v čistotě. Výkon elektrických stoliček se reguluje pouhým tlačítkem.

Lednice na suché zrání masa, uzenin, sýrů a dalších potravinářských výrobků

Posledním přístrojem, které jistě není všem našim čtenářům známé, je lednice na suché zrání hovězího a jiných druhů masa. Tento typ stroje se často používá rovněž k ochucování sýrů. Proč se ted vyplatí do nich investovat? Především proto, že připravované maso bude lahodné - s ideální chutí a vůní. Lednice na suché zrání hovězího masa je vhodná pro uzeniny, salámy a šunky. Zaručujeme, že Vaše domácí výrobky potěší všechny zákazníky, a že chuť podávaných jídel bude jedinečná.

Lednice na suché zrání masa jsou k dispozici v mnoha variantách. Na trhu najdete jak velké modely, tak lednice menších rozměrů. Uvnitř lednic se nachází police pro uložení pokrmů a háčky pro zavěšení masa.

Publikováno: 20. 12. 2023

Kategorie: Tipy

Autor: Romana Dohnalová